Høsten har festet grepet, dekk-skift er tilbakelagt og vinteren kan anes. Dette er synonymt med at Ås og Vestby musikkorps er i gang med forberedelser til Nyttårskonserten. Nyttårskonserten 2019, Aud Max i Ås, lørdag 12. januar kl. 16. Billettsalget er allerede i gang. Erfaringen de siste årene tilsier at om du ønsker å sikre deg billetter, er det en dårlig strategi å vente. De siste års konserter har vært fullstendig utsolgte.

Med oss på konserten denne gang har vi Ås Gospelkor ledet av Harriet Müller-Tyl og årets gjesteartist, Haddy Njie.

Haddy er for mange kjent som en mangesidig programleder i NRK for blant annet: Sommeråpent, Gratulerer med dagen (17. mai reporter), Kvelden før kvelden (lille julaften), Spellemannsprisen og ikke minst, årets TV-aksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon. Haddy har også en solokarriere som artist med 4 plateutgivelser bak seg, hun har turnert for Rikskonsertene og hatt flere roller på scene (bl.a. Fantine i Les Miserables) og på filmlerretet.

Ås og Vestby Musikkorps har en lang tradisjon for å velge populære norske artister til å delta på våre nyttårskonserter. Nyttårskonserten 2019 er intet unntak i så måte. Vi har store forventinger til lørdag 12. januar og ønsker alle faste og nye publikummere velkommen:

Billetter:

Ås: Erik Johansen

Vestby: Bryggerhuset

Ås og Vestby musikkorps: alle medlemmer

Billettservice: www.billettservice.no